K: Miten haen huonetta?

V: Lähetä itsestäsi kuvaus ja kerro asumistarpeestasi verkkosivujemme kautta tai sähköpostitse. Voit mielellään kertoa myös harrastuksistasi ja missä olet töissä tai opiskelet sekä miten pitkäksi aikaa etsit asuntoa ja tarvitsetko kalusteita.

K: Minulla on kotieläin, voinko tuoda sen mukaani?

V: Pidemmällä aikavälillä olemme ajatelleet perustaa kotieläinystävällisen asunnon. Valitettavasti nykyisissä asunnoissamme se ei ole mahdollista, sillä nykyiset tai tulevat vuokralaiset saattavat saada allergisia oireita.

K: Onko teillä asuntoja, jotka ovat tarkoitettuja pelkästään naisille?

V: Meilllä ei ole erikseen asuntoja naisille, vaan pyrimme pitämään hyvän tasapainon sukupuolten välillä. Se on osoittautunut parhaaksi ratkaisuksi. Kuitenkin meillä saattaa olla käytännössä asuntoja, joissa on sillä hetkellä pelkästään naisia, joka on sattumaa. Se voi johtua siitä, että kysyntää on hiukan enemmän naisilta kuin miehiltä.

K: Onko teillä suunnitelmissa tarjota asuntoja Helsingin ydinkeskustasta?

V: Hinnat tuolla alueella ovat niin korkeita, että joutuisimme enemmän kuin tuplaamaan vuokrat , jotta se kompensoisi korkeamman hankintahinnan. Mielestämme paras vaihtoehto asunnoille on hieman kauempana, mutta erinomaisten liikenneyhteyksien varrella. Täytyy muistaa, että etäisyyttä tärkeämpää on matkustamiseen kulutettu aika.
FaLang translation system by Faboba